Stelplage

Coronaproof zomerbar op het binnenplein van Stelplaats.

Openingsuren

  • donderdag van 14:00 tot 22:00
  • vrijdag van 14:00 tot 22:00
  • zaterdag van 14:00 tot 22:00

Stelplage is de zomerbar van Stelplaats. Want vakantie is een mindset, geen bestemming! Om jouw zomer in eigen land te garanderen, bouwen we ons binnenplein helemaal om. Een nieuw terras met strandstoelen, parasols, palmbomen, pingpong, toppenbiljart, jeu de boules… en natuurlijk met een bar en vernieuwde drankenkaart. Voeten omhoog: aaaaaahhhh... Vanaf 3 juli 2020 elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 22:00.


Elke donderdag


‘Stelplage on air’: Een wekelijks live radioslot waarbij een Leuvens muziekconcept zijn of haar favoriete artiest(en) host. Samen draaien ze een namiddag lang hun favoriete selectie platen en gaan ze in op hun dromen, ambities en hun bezigheden deze dagen.


Elke vrijdag


‘Stelplat terrasdiners’: we steken het gekende concept in een zomerjasje en gaan voor een meer easy going menu en sfeer: comfort food, lange zomertafels met carreau tafellakens waar je tot zonsondergang aan kan tafelen.


Elke zaterdag


‘Stelplage sports’: we zwieren de benen uit met een wisselende sportwedstrijd (petanque, pingpong, badminton,..)


Maandelijkse brunch


'Stelplage terrasbrunch': maandelijks organiseren de dames van Nomad een een not-so-mainstream brunch om U tegen te zeggen. Vroeg opstaan was nog nooit zo plezant!


Inschrijven


Inschrijven voor een bezoekje aan de zomerbar? Nee, dat moet niet. Maar door de corona maatregelen hebben we wel een maximum capaciteit. Dus vol = vol. Inschrijven voor de extra evenementen? Meer info via de agenda op deze website of via het Facebookevent.


Praktisch


  • Enkel betalen met Bancontact
  • Gelieve de corona maatregelen ter plekke te respecteren.
GOEJEFOTO
DSF5675
IMG 7389 1
DSC 0764
IMG 7909
Casse Couilles Birgit Sterckx 3
DSC 1684