De hal

Stelplaats maakt zelf programma.


Stelplaats zet x aantal keer per jaar in op een eigen programma in de hal, op het terras of binnenplein. We zoeken samenwerkingen op met Leuvense jongeren/collectieven en organisaties om ons programma mee vorm te geven. Stelplaats voorziet een kader. Jongeren zorgen voor de invulling.


Zomer 2020 - Stelplage


Stelplage is de zomerbar van Stelplaats. Want vakantie is een mindset, geen bestemming! Om jouw zomer in eigen land te garanderen, bouwen we ons binnenplein helemaal om. Een nieuw terras met strandstoelen, parasols, palmbomen, pingpong, toppenbiljart, jeu de boules… en natuurlijk met een bar en vernieuwde drankenkaart. Voeten omhoog: aaaaaahhhh...

Elke donderdag - 'Stelplage on air’: Een wekelijks live radioslot waarbij een Leuvens muziekconcept zijn of haar favoriete artiest(en) host. Samen draaiden ze een namiddag lang hun favoriete selectie platen en gingen ze in op hun dromen, ambities en hun bezigheden.

Elke vrijdag - ‘Stelplat terrasdiners’: we staken het gekende concept in een zomerjasje en gingen voor een meer easy going menu en sfeer: comfort food, lange zomertafels met carreau tafellakens waar je tot zonsondergang aan kon tafelen.

Zaterdag - ‘Stelplage sports’: we zwierden de benen uit met een wisselende sportwedstrijd (petanque, pingpong, badminton...) en 'Stelplage live': terrasconcerten.

Maandelijkse brunch - 'Stelplage terrasbrunch': maandelijks organiseren de dames van Nomad een een not-so-mainstream brunch om U tegen te zeggen.


Maart 2020 - 24u Stelplaats


Stelplaats bestond 2 jaar en besloot haar poorten 24 uur lang open te gooien. Een 24 uur muziek programmatie parallel aan tal van andere activiteiten. Want jongerencultuur is meer dan een nine to five. Van clubnachten én clubdagen, nachtelijke skatesessies, muziekjams, tentoonstellingen tot yogasessies en tattoobrunches. Allemaal jong, allemaal Leuvens, allemaal anders. Duik dieper en maak golven.

Het idee was prachtig. Helaas gooide de eerste lockdown roet in het eten. Hopelijk kunnen we snel weer samen dansen. Dan gooien we onze poorten 48u lang open, beloofd!


De hal huren


Wil je graag zelf de hal huren voor een activiteit of event? Je vindt alle info hier.

GOEJEFOTO
DSF5675
IMG 7389 1
DSC 0764
IMG 7909
Casse Couilles Birgit Sterckx 3
DSC 1684