Tilia Flowers

Een duurzaam bloemenatelier.


Tilia Flowers

Openingsuren

  • donderdag 15:00–18:00
  • vrijdag 15:00–18:00
  • zaterdag 10:00–14:00

Tilia Flowers


Tilia is een duurzaam bloemenatelier waar er zoveel mogelijk gewerkt word met lokaal geteelde bloemen of Biologische Belgische bloemen dit aangevuld met MPS A (+) gelabelde bloemen van Belgische of Nederlandse telers. Op deze manier gaat Louise (26 jaar) seizoensgebonden te werk en sluit ze zich daarbij mee aan bij een nieuwe beweging binnen de bloemenindustrie. Hedendaagse bloemschiktechnieken worden toegepast op een ecologische verantwoorde manier zonder steekschuim en plastieken verpakkingen. Allemaal in de typische Tilia stijl en leveringen gebeuren dan ook zoveel mogelijk met de bakfiets.

Tilia’s bloemenatelier is tijdens beperkte uren open, maar via de webshop en mail staat Louise ten allen tijde paraat om je te helpen. Alles wat je terug vindt in de webshop is persoonlijk door Louise uitgekozen. Het zijn producten waar ze volledig achter staat en die ze ook in haar eigen interieur zou plaatsen.


Tilia Flowers krijgt tot januari 2022 een plekje onder het dak van Stelplaats.


Stelplaats maakt golven.

Stelplaats wil met haar ruwe ruimte jongeren de kans geven hun projecten op poten te zetten en hun dromen te realiseren. Want met voldoende ruimte kunnen kleine rimpels op het wateroppervlak uitgroeien tot grote golven.