We sluiten het jaar af met een laatste clubdiner — zonder clubnacht weliswaar. Jong keukentalent Nek Chonyut brengt een Japans driegangenmenu — met veganistische optie — naar Stelplaats onder de soundtrack van Antwerps DJ-duo Hill Men.
- 𝗠𝗘𝗡𝗨 | 𝗢𝗣𝗧𝗜𝗘 𝗩𝗟𝗘𝗘𝗦 -
𝘗𝘖𝘙𝘒 𝘎𝘠𝘖𝘡𝘈
Homemade pork dumplings with chef’s favourite dipping sauce.
𝘒𝘈𝘙𝘈𝘈𝘎𝘌 𝘉𝘈𝘖 𝘉𝘜𝘕
Crispy double-fried chicken with sriracha-mayo in a steamed bun and pickled garnish.
𝘛𝘌𝘙𝘐𝘠𝘈𝘒𝘐 𝘊𝘏𝘐𝘊𝘒𝘌𝘕 𝘚𝘒𝘌𝘞𝘌𝘙𝘚
Rice bowl with chicken thighs in sweet soy glaze served with Japanese mayo and spring-onion.
𝘔𝘈𝘛𝘊𝘏𝘈 𝘖𝘙𝘌𝘖 𝘊𝘏𝘌𝘌𝘚𝘌𝘊𝘈𝘒𝘌
No-bake matcha cheesecake with an oreo crust.
- 𝗠𝗘𝗡𝗨 | 𝗢𝗣𝗧𝗜𝗘 𝗩𝗘𝗚𝗔𝗡 -
𝘝𝘌𝘎𝘌𝘛𝘈𝘉𝘓𝘌𝘚 𝘎𝘠𝘖𝘡𝘈
Homemade vegetables dumplings with chef’s favourite dipping sauce.
𝘛𝘌𝘔𝘗𝘜𝘙𝘈 𝘗𝘓𝘈𝘛𝘛𝘌𝘙
Sampler of fried seasonal vegetables with a light and crispy batter and dipping sauce.
𝘛𝘌𝘙𝘐𝘠𝘈𝘒𝘐 𝘌𝘎𝘎𝘗𝘓𝘈𝘕𝘛𝘚
Rice bowl with a sweet and sticky soy sauce glaze and pan-fried eggplant.
𝘔𝘈𝘛𝘊𝘏𝘈 𝘖𝘙𝘌𝘖 𝘊𝘏𝘌𝘌𝘚𝘌𝘊𝘈𝘒𝘌 (𝘯𝘰𝘯-𝘷𝘦𝘨𝘢𝘯)
No-bake matcha cheesecake with an oreo crust.
Muziek door Hill Men | Scenografie door Manou Van den Eynde.
- 𝗧𝗜𝗠𝗜𝗡𝗚 -
19:00 — deuren
19:45 — aperitief
20:30 — voorgerecht
21:15 — hoofdgerecht
22:00 — dessert
23:00 — einde
- 𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦 -
Dit evenement is helaas uitverkocht.
- 𝗣𝗥𝗔𝗞𝗧𝗜𝗦𝗖𝗛 -
CST + mondmasker verplicht.
Max. 6 personen per tafel.



