Keuken | Stelplaats

Keuken

Stelplaats biedt ruimte aan jonge chefs.


YOSOGREEN


Josefien is plantaardig kok achter het account YOSOGREEN.

YOSOGREEN staat voor een plantaardige en natuurlijke levensstijl en voeding met een focus op self-care. Want Josefien gelooft dat eten je zoveel meer kan bieden dan gewoon voedingswaarden. De juiste voeding kan niet alleen je lichaam voeden maar ook je energie, huid én mood. Haar wellness-journey begon na een culinaire opleiding in L.A. Ze besloot op een andere manier in het leven te staan en koos voor een natuurlijke levensstijl. Sindsdien bouwt ze haar dag op met aandacht voor voedende rituelen en zelfzorg. Goed eten is een essentieel ritueel voor Josefien. Josefien ziet voeding als een verlenging van je persoonlijke verzorging. Via social media en workshops inspireert Josefien anderen om ook natuurlijker te leven.

MEER INFO


The Cook Nek's Door


Wat voor Nek Chonyut (23) begon als een passie, als ‘kotchef’ voor vrienden, groeide al snel uit tot een heus cateringbedrijf. Met The Cook Nek’s Door zet de 23-jarige student psychologie van Thaise afkomst zijn eerste stappen als cateraar in de keuken van Stelplaats.

MEER INFO


Out Of The Box


Marie Anckaert brengt verschillende keukens samen in haar foodboxen. Op te halen in Stelplaats!

MEER INFO


Flavor'it


Ruben Kaptein bereidt en levert verse en gezonde soepen aan huis. Bestellen kan van dinsdag tot en met maandag, leveringen gebeuren op dinsdag!

MEER INFO

86497804 1621063251367265 4100288355596500992 o
Clubnacht jzbel web res 6
Stelplaats ED 2021 30