Deze website maakt gebruik van Cookies.

vr/28/08/20

Stelplage stelplat / terrasdiner met Kobe & Jonas


informatie

  • > €13
  • Wekelijks easy going terrasdiner
  • Keuken • Eten

Stel­pla­ge is de zomer­bar van Stel­plaats. Want vakan­tie is een mind­set, geen bestem­ming! Dus om jouw zomer in eigen land te garan­de­ren, bouw­den we ons bin­nen­plein hele­maal om. Een nieuw ter­ras met strand­stoe­len, para­sols, palm­bo­men, ping­pong, top­pen­bil­jart, jeu de bou­les… en natuur­lijk een bar met ver­nieuw­de dran­ken­kaart. Voe­ten omhoog: aaaaaah­h­hh… Van­af 3 juli elke don­der­dag, vrij­dag en zater­dag van 14:00 tot 22:00.

ELKE VRIJDAG: STELPLAGE STELPLAT

We ste­ken het geken­de con­cept in een zomer­jas­je en gaan voor een meer easy going menu en sfeer: com­fort food, lan­ge zomer­ta­fels met car­reau tafel­la­kens waar je tot zons­on­der­gang aan kan tafelen.

Als mede­op­rich­ter en resi­dent van inhuis nacht­club nacht, ont­popt Kuba zich tot chef van de avond met sous­chef San­dy aan zijn zij­de. Twee vrien­den, één pas­sie. Kobe & Jonas dui­ken samen in onze Stel­plat keu­ken en voor­zien ne plat om U tegen te zeggen.

On the menu

Toro y toi rega­los bur­ge­ro mania”

Voor de plan­ten­eter
Zoe­te­aard­ap­pel­bur­ger met mangochutney,gepekelde rode ui, baby­sla en Toro-saus.

Voor de car­ni­voor
Runds­bur­ger met gerookt spek, oude Brug­se kaas geka­ra­me­li­seer­de ui, baby­sla en Toi-saus.Beide geser­veerd met zoe­te­aard­ap­pelfrie­ten en coleslaw.

Muziek door

INSCHRIJVEN

Voor een bezoek aan onze zomer­bar moet je je niet inschrij­ven. Maar door de coro­na maat­re­ge­len heb­ben we wel een maxi­mum capa­ci­teit. Dus vol = vol. Tic­kets voor Stel­plat met Kobe & Jonas zijn te koop voor 12 euro (+1 euro reser­va­tie­kost) van­af vrij­dag 14 augus­tus 19:00

Timing

  • 14:00: De zomer­bar opent (geen inschrijving)
  • 19:00: Start stel­plat diner (met ticket)
  • 21:30: Laat­ste rondje
  • 22:00: De zomer­bar sluit

(!) Gelie­ve de coron­a­maat­re­ge­len en richt­lij­nen ter plaat­se te vol­gen en respecteren.

DSC 1324