Stelplage / tweedaagse cursus zeefdrukken met Scheefdruk | Stelplaats

vr/14—za/15/08

Stelplage / tweedaagse cursus zeefdrukken met Scheefdruk


informatie

  • > €60
  • Tweedaagse cursus zeefdrukken
  • Scheefdruk > Workshop

Stelplage is de zomerbar van Stelplaats. Want vakantie is een mindset, geen bestemming! Dus om jouw zomer in eigen land te garanderen, bouwden we ons binnenplein helemaal om. Een nieuw terras met strandstoelen, parasols, palmbomen, pingpong, toppenbiljart, jeu de boules... en natuurlijk een bar met vernieuwde drankenkaart. Voeten omhoog: aaaaaahhhh.... Vanaf 3 juli elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 22:00.


De zomerbar wordt telkens aangevuld met extra evenementen:

>>> 𝗧𝘄𝗲𝗲𝗱𝗮𝗮𝗴𝘀𝗲 𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝘀 𝘇𝗲𝗲𝗳𝗱𝗿𝘂𝗸𝗸𝗲𝗻 - bij de Scheefdruk 2-daagse leer je de eerste stapjes in de zeefdruk experience. Gedurende één avond en één dag dompelt scheefdruk je onder in de wondere wereld van het DIY-zeefdrukken. Na deze 2-daagse weet je alles over hol- en andere rakels en flooding en push- en pullstrokes en gimp en inkskape en mesh én emulsies. Maar vooral: na deze 2-daagse kan je in principe helemaal zelfstandig aan de slag in het zeefdrukatelier.

Meer info nodig? Mail naar scheefdruk@sojovzw.be.Of dwaal af naar de website: www.scheefdruk.be.


Prijs


€60/persoon (begeleiding + materialen inbegrepen).


Inschrijven


Reserveren kan via www.sojovzw.be/event-info/scheefdruk-tweedaagse-cursus. Na het invullen van het registratieformulier zal je een bevestiging krijgen via mail. Wees snel want de plaatsen zijn beperkt!


(!) Gelieve de coronamaatregelen en richtlijnen ter plaatse te volgen en respecteren.

ANDERE EVENTS