Met Stelplat willen we onze keuken uitlenen aan jonge (amateur)chefs die graag hun eigen restaurant voor een avond uitbaten in het unieke kader van STELPLAATS.
WE’RE BACK! We ruilen onze terrasdiners in voor driegangen menu’s in onze gezellige garage met kaarslicht en achtergrondmuziek.
Max en team duiken in onze Stelplat keuken en voorzien jullie van een culinaire hoogvlieger met als neusje van de zalm: de projectvoorstelling van @NotSoDifficult.
“Offline interviews voor het internet tijdperk.”
In 2021 brengt Not So Difficult drie reeksen interviews met de artiesten van gisteren, vandaag en morgen.
On the menu
- Wortelsoep met gember en kokos
- Vegetarische bao burger met zoete aardappelfrietjes
- Panna cotta met bosvruchten
Tickets te koop vanaf 1 oktober — 19:00
(€20 + €1 administratiekost).
(!) Met deze democratische prijs wil Stelplat een jong publiek bedienen dat met hun (zak)geld niet vaak een driegangenmenu naar binnen kan kletsen, maar toch wil genieten van lekker eten.