do 27/08

Stelplage on air / Fluki x Maito, Basalt & more

informatie

  • 14:00—22:00 > GRATIS
  • Wekelijks live radioslot
  • Stelplaats > Muziek

STELPLAGE

Stelplage is de zomerbar van Stelplaats. Want vakantie is een mindset, geen bestemming! Dus om jouw zomer in eigen land te garanderen, bouwden we ons binnenplein helemaal om. Een nieuw terras met strandstoelen, parasols, palmbomen, pingpong, jeu de boules... en natuurlijk een bar met vernieuwde drankenkaart. Vanaf 3 juli elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 22:00.


STELPLAGE ON AIR

Een wekelijks radioslot waarbij een Leuvens muziekconcept zijn of haar favoriete artiest(en) host. Samen selecteren ze een namiddag lang hun favoriete platen en praten ze over hun dromen, ambities en wat hen bezig houdt deze dagen. Heel laid back. Om met volle aandacht naar te luisteren of als zalige achtergrondmuziek van het Stelplage zomerterras.


FLUKI AGENCY

Fluki Agency is een nieuw Leuvens muziek agency, opgestart door Lucas Vossen & Korneel Peeters.

Ze nodigen voor deze radioshow uit:
> Maito
> Basalt
> 2 new Fluki members - TBA


INSCHRIJVEN

Voor deze activiteit moet je je niet inschrijven. Door de corona maatregelen hebben we wel een maximum capaciteit. Dus vol = vol. Let op: dit is GEEN dansevent. Dit is een radioshow die je, omwille van de coronamaatregelen, gezellig vanop ons terras kan beleven. Of via de livestream via onze website van bij je thuis.


TIJDSTAFEL

14:00 de radioshow start & de zomerbar opent
21:30 laatste rondje
22:00 de radioshow stopt & de zomerbar sluit


(!) Gelieve de coronamaatregelen en richtlijnen ter plaatse te volgen en respecteren.