Deze website maakt gebruik van Cookies.

do/30/07/20

Stelplage on air / Habitat x AliA + Rey Colino, Aroh, Colette


informatie

  • > GRATIS
  • Een wekelijks live radioslot
  • Stelplaats • Muziek

Stel­pla­ge is de zomer­bar van Stel­plaats. Want vakan­tie is een mind­set, geen bestem­ming! Dus om jouw zomer in eigen land te garan­de­ren, bouw­den we ons bin­nen­plein hele­maal om. Een nieuw ter­ras met strand­stoe­len, para­sols, palm­bo­men, ping­pong, jeu de bou­les… en natuur­lijk een bar met ver­nieuw­de dran­ken­kaart. Van­af 3 juli elke don­der­dag, vrij­dag en zater­dag van 14:00 tot 22:00.

STELPLAGE ON AIR

Een weke­lijks radios­lot waar­bij een Leu­vens muziek­con­cept zijn of haar favo­rie­te artiest(en) host. Samen selec­te­ren ze een namid­dag lang hun favo­rie­te pla­ten en pra­ten ze over hun dro­men, ambi­ties en wat hen bezig houdt deze dagen. Heel laid back. Om met vol­le aan­dacht naar te luis­te­ren of als zali­ge ach­ter­grond­mu­ziek van het Stel­pla­ge zomerterras.

Habi­tat fes­ti­val kon wegens coro­na niet door­gaan deze zomer. Zon­de… Don­der­dag 30 juli komt het team langs voor een namiddag/​avond vol muziek & talks, met: AliA, Rey Coli­no, Aroh en Colet­te.

INSCHRIJVEN

Voor deze acti­vi­teit moet je je niet inschrij­ven. Door de coro­na maat­re­ge­len heb­ben we wel een maxi­mum capa­ci­teit. Dus vol = vol.
Let op: dit is GEEN dan­sevent. Dit is een radio­show die je, omwil­le van de coron­a­maat­re­ge­len, gezel­lig vanop ons ter­ras kan bele­ven. Of via de livestream via onze web­si­te van bij je thuis

Tijdstafel

  • 14:00: De radio­show start & de zomer­bar opent 
  • 21:30: Laat­ste rondje 
  • 22:00: De radio­show stopt & de zomer­bar sluit

(!) Gelie­ve de coron­a­maat­re­ge­len en richt­lij­nen ter plaat­se te vol­gen en respecteren.