Stelplage supports / 7Hills skatepark | Stelplaats

za/22/08

Stelplage supports / 7Hills skatepark


informatie

  • > GRATIS
  • Stelplaats steunt het project 7Hills in Jordanië.
  • Stelplaats > Eten

Stelplage is de zomerbar van Stelplaats. Want vakantie is een mindset, geen bestemming! Een nieuw terras met strandstoelen, parasols, palmbomen, pingpong, jeu de boules... en natuurlijk een bar met vernieuwde drankenkaart. Nog tot eind augustus elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 22:00.


De zomerbar wordt aangevuld met extra evenementen


>>> Eénmalig: 'Stelplage supports'. Een evenement waarbij de inkomsten naar een project gaan dat nauw aan STELPLAATS' hart ligt.

7Hills Skatepark is een sociaal skate initiatief in het Amman, Jordanië. 7Hills tracht jongeren van alle sociale hoeken samen te brengen en hen te empoweren door middel van de volgende krachtige tool: skateboarden.

Jordanië heeft sinds hun ontstaan enorm te kampen met vluchtelingen problematieken. 7Hills organiseert wekelijks skatelessen voor zo een 200 tal jongeren. De non profit financiert bussen om jongeren van vluchtelingenkampen en achtergestelde wijken naar het skatepark en terug te brengen. Daarnaast runt 7Hills ook youthleadership programmas en artistieke workshops.

Wil je graag meer weten over 7Hills Skatepark, check dan zeker hun sociale media (@7Hillspark) en hun website www.7hillspark.com.

7Hills wordt onder andere gerund door een trouwe Leuvenaar met een passie voor skateboarden en jeugdwerk. Van 14:00 tot 20:00 zal 7Hills lekker arabisch eten, een cocktail én vette merch (mady by scheefdruk) verkopen om geld in te zamelen voor hun organisatie!

Food

  • Arabische mezze
  • Tabouleh
  • Kofta arayes
  • Topped up flatbreads

Kom af en steun 7Hills Skatepark!


Inschrijven


Voor dit evenement moet je je niet inschrijven. Door de corona maatregelen hebben we wel een maximum capaciteit. Dus vol = vol.


(!) Gelieve de coronamaatregelen en richtlijnen ter plaatse aub te volgen en respecteren. Mondmasker niet vergeten hé!

119033655 2699116850415971 165165525930770765 o
ANDERE EVENTS