Stelplaya / in de garage met Willy Organ (live) | Stelplaats

wo/14/07

Stelplaya / in de garage met Willy Organ (live)


informatie

  • > GRATIS
  • Live performance op het Stelplaya terras.
  • Stelplaats > Concert

Stelplaya is de zomerbar van Stelplaats. Da’s op zonnige dagen blijven plakken en (wie weet) op de busparking dansen. Combineer negen weken lang comfort food, expo’s, petanque... met muzikale get togethers. Vanaf 30 juni elke woensdag, donderdag en vrijdag van 14:00 tot 22:00.


>>> ELKE WOENSDAG: 'IN DE GARAGE'. Een muziekconcept waar Leuvens’ finest de booth deelt met (inter)nationaal talent. Van 14u tot 22u selecteren ze hun platen vanuit onze garagepoorten. Geregeld wisselen we af met live concerten en performances.


>>> Willy Organ onderneemt een zoektocht naar zijn artistieke identiteit door muziek, dichtkunst, dans en video te doen interageren en correleren. Zijn liveshows zijn telkens uitbundige feesten waarbij antihelden zich verenigen en zich in het beste geval identificeren met de tragiek rond Willy Organ. De relateerbare liedjesteksten zijn vaak intriest en donker, gaan over angst en verlies, maar brengen mensen ook hard aan het lachen. Ondertussen klinkt de muziek eufoor en blijkt zij extreem dansbaar. Deze clash van absurde humor en bittere ernst zorgt soms voor veel verwarring, maar mocht nu, door een of andere speling van het lot, menselijk verdriet omzetten in feestgedruis toch geen kunstvorm blijken, dan is daar niets meer aan te doen.


TIMING:
14:00 zomerbar opent
20:00 live concert
22:00 zomerbar sluit


LET OP: Stelplaats hecht belang aan het juist naleven van de geldende coronamaatregelen. Geniet van op ons terras. Dit is dus geen dansevent.

video - niets meer aan te doen
10 OKTOBER copy
ANDERE EVENTS