vr 23/07/21

Stelplaya / terrasdiner met Anse & Phaedra x De Toekomststraat


informatie

  • > €15
  • Easy going menu op het zonnige terras van Stelplaats, gemaakt en opgediend door jonge chefs en vaste Leuvense waardes.
  • Stelplaats > Eten

Stelplaya is de zomerbar van Stelplaats. Da’s op zonnige dagen blijven plakken en (wie weet) op de busparking dansen. Combineer negen weken lang comfort food, expo’s, petanque... met muzikale get togethers. Vanaf 30 juni elke woensdag, donderdag en vrijdag van 14:00 tot 22:00.


>>> Elke vrijdag: 'terrasdiners'. Easy going menu op het zonnige terras van Stelplaats, gemaakt en opgediend door jonge chefs en vaste Leuvense waardes. Tafelen tot zonsondergang, uitbuiken in onze ligstoelen met achtergrondmuziek die je meeneemt naar de roots van de keuken die je op je bord krijgt. When the world seems to shine like you've had too much wine, that's amore!


>>> Meet Anse & Phaedra!

Anse en Phaedra zijn twee jeugdvriendinnen die kruidige, vegetarische gerechten verzinnen. Naast kokkerellen is Phaedra een natuurtalent in alles gezellig maken en eindeloos studeren. Anse houdt van spelen en schoenen fabriceren. Tussen de potten en pannen zijn we in ons element, hopelijk krijgen we voor onze veggie plat een compliment.


MET DJ


14:00 de bar opent
18:00 apero'ke
19:00 diner
22:00 de bar sluit

(!) Stelplaats mikt hierbij op een jong publiek dat met hun (zak)geld niet vaak de kans krijgt om van een resto ervaring te genieten.


>>> Praktisch:
Tickets verkrijgbaar twee weken voor het event: VRIJDAG 9 JULI OM 12:00.
Stelplaats hecht belang aan het juist naleven van de geldende coronamaatregelen.

Stelplaatsen 24 Juli 2020 6503 1
ANDERE EVENTS