Stelplaya / terrasdiner met Paolo Recinella | Stelplaats

vr/20/08

Stelplaya / terrasdiner met Paolo Recinella


informatie

  • > €15
  • Easy going menu op het zonnige terras van Stelplaats, gemaakt en opgediend door jonge chefs en vaste Leuvense waardes.
  • Stelplaats > Eten

Stelplaya is de zomerbar van Stelplaats. Da’s op zonnige dagen blijven plakken en (wie weet) op de busparking dansen. Combineer negen weken lang comfort food, expo’s, petanque... met muzikale get togethers. Vanaf 30 juni elke woensdag, donderdag en vrijdag van 14:00 tot 22:00.


>>> Elke vrijdag: 'terrasdiners'. Easy going menu op het zonnige terras van Stelplaats, gemaakt en opgediend door jonge chefs en vaste Leuvense waardes. Tafelen tot zonsondergang, uitbuiken in onze ligstoelen met achtergrondmuziek die je meeneemt naar de roots van de keuken die je op je bord krijgt. When the world seems to shine like you've had too much wine, that's amore!


>>> Paolo heeft zijn hart verloren in de keuken. Hij typeert zichzelf met Italiaanse klassiekers, met een Belgische toets. Versgemaakte deegwaren als ravioli en pizza zijn Paolo's favorieten.

Menu TBA


MET EEN SLOW ITALO DISCO SET DOOR CHRIS MARTIN (DJ)


14:00 de bar opent
18:00 apero'ke
19:00 diner
22:00 de bar sluit

(!) Stelplaats mikt hierbij op een jong publiek dat met hun (zak)geld niet vaak de kans krijgt om van een resto ervaring te genieten.


>>> Praktisch:
Tickets verkrijgbaar twee weken voor het event: VRIJDAG 6 AUGUSTUS OM 12:00.
Stelplaats hecht belang aan het juist naleven van de geldende coronamaatregelen.

Terrasdiner met Kobe Jonas www wallisannika com 28 August2020 088
ANDERE EVENTS