Stelplaya / terrasdiner met Yasmine Hamdaoui x Not So… | Stelplaats

vr/13/08

Stelplaya / terrasdiner met Yasmine Hamdaoui x Not So Difficult


informatie

  • > €15
  • Easy going menu op het zonnige terras van Stelplaats, gemaakt en opgediend door jonge chefs en vaste Leuvense waardes.
  • Stelplaats > Eten

Stelplaya is de zomerbar van Stelplaats. Da’s op zonnige dagen blijven plakken en (wie weet) op de busparking dansen. Combineer negen weken lang comfort food, expo’s, petanque... met muzikale get togethers. Vanaf 30 juni elke woensdag, donderdag en vrijdag van 14:00 tot 22:00.


>>> Elke vrijdag: 'terrasdiners'. Easy going menu op het zonnige terras van Stelplaats, gemaakt en opgediend door jonge chefs en vaste Leuvense waardes. Tafelen tot zonsondergang, uitbuiken in onze ligstoelen met achtergrondmuziek die je meeneemt naar de roots van de keuken die je op je bord krijgt. When the world seems to shine like you've had too much wine, that's amore!


>>> Yasmine kiest voor de vegetarische keuken. Zelf is ze al elf jaar veggie en wil ze graag de vegetarische microbe verspreiden door te koken voor anderen. Via veggieyazzie (IG) probeert ze haar passie op een laagdrempelige manier over te brengen naar andere jongeren.

Voorgerecht: bonensalade met tahinidressing
Hoofdgerecht: zomerse lasagne

(!) Helemaal vegan


MET MUZIEK DOOR NOT SO DIFFICULT (NSD)


14:00 de bar opent
18:00 apero'ke
19:00 diner
22:00 de bar sluit

(!) Stelplaats mikt hierbij op een jong publiek dat met hun (zak)geld niet vaak de kans krijgt om van een resto ervaring te genieten.


>>> Praktisch:
Tickets verkrijgbaar twee weken voor het event: VRIJDAG 30 JULI OM 12:00.
Stelplaats hecht belang aan het juist naleven van de geldende coronamaatregelen.

IG veggieyazzie
Terrasdiner met Kobe Jonas www wallisannika com 28 August2020 075
ANDERE EVENTS